Beauty

3 poletne frizure s pentljicami Pastel Pink

14/06/2016

Pri spenjanju las imam bolj kot ne levo roko. To področje res ni zame in večkrat poudarjam, da če bi bila bolj spretna s kodralniki, likalniki, lasnicami, elastikami, krtačami in drugimi pripomočki, bi bilo moje življenje precej lažje. Tudi moji lasje bi bili lahko gostejši in bolj pripravljeni na oblikovanje, a človek pač ne more imeti vsega. Kljub vsemu si, sploh v pomladnih in poletnih dneh, ko sem malce bolj igrivo razpoložena, lase rada malo spnem. Seveda se odločam za frizure, ki jih lahko ustvarim v treh minutah. Tokrat so mi na pomoč prišle še pentljice Pastel Pink, ki si jih lahko podrobneje pogledate in jih, jasno, tudi naročite, na Etsyju TUKAJ.

Eva Ahačevčič_Love, EVa_Poletne frizure_Pentlje

Kadar želim preproste in prikupne frizure, si lase preprosto zavijem v figo. Da ta dobi še dodatno efektivnost, pod njo pripnem pentljico in v eni potezi frizuri vdahnem kanček dekliškega pridiha. Še bolj dekliška je naslednja različica poletne frizure, ko lase zgornje polovice glave spnem v čop, ga zavijem v notranjost in postopek ponovim še dvakrat (sredi glave in na spodnjem delu glave). Med posamezne dele pripnem pentljico, a frizura funkcionira tudi brez njih. Izbor je odvisen od preostanka vašega stajlinga …

Eva Ahačevčič_Love, EVa_Poletne frizure_Pentlje 2

Ker je letos vse v znamenju lahkotnega boho sloga, pa mi je všeč tudi frizura, pri kateri v figo spnem le lase iz zgornjega dela glave. Iz kakšnega pramena spletem celo kitko in jo skupaj z lasmi zavijem v figo. Pod figo pripnem tri pentljice, iz kakšnega pramena spuščenih las pa spletem kitko, ki jo na koncu še dodatno razmršim.

Foto: Katarina Veselič

You Might Also Like