Koncept PR

Plesno-akrobatski spektakel, ki premika meje

31/03/2016

Morda ste mislili, da je električna rolka le nenavadna igrača ali prevozno sredstvo za posameznike, ki ljubijo napredno tehnologijo, a sedaj je čas, da spoznate ekipo izjemnih talentov, ki dokazujejo ravno nasprotno. Da gre za več kot le inovativno prevozno sredstvo in dobro rekreacijo, dokazuje spektakularni plesno-akrobatski video, v katerem od udarnih ritmih DJ dvojca Vanillaz in v trendovskih oblačilih modne hiše Ikona premikajo meje plesna atrakcija ION pod vodstvom kreativnega vodje Željka Božića ter akrobata Filip Kržišnik in Blaž Slanič, znana pod imenom F&B Acrobatics.

 

»Hoverboard« v tem trenutku velja za enega izmed najbolj priljubljenih rekvizitov tako za šport kot tudi za zabavo in premikanje mej. Ljubijo ga otroci in odrasli. Med tem ko se odrasli z njim odpravijo na lahkoten potep po mestu in po opravkih ali pa ga delavci uporabljajo za vožnjo v dolgih industrijskih dvoranah, otroci na njem zganjajo norčije, krepijo motorične spretnosti in stabilnost. Plesalcem Aljoši Moderndorferju, Anžetu Zalarju, Nejcu Darovcu, Urbanu Tratniku in Žigi Sotlarju, ki na plesnih parketih že leta navdušujejo in nizajo uspehe, pa je koreografija na najbolj inovativnem prevoznem sredstvu trenutka Robbo predstavljala velik izziv. Ples na kolesih »hoverboarda« je v tujini velik hit, a zgodba za plesno-akrobatskim videom, ki je nastala pod koreografsko in režisersko taktirko Željka Božića v prostorih športne dvorane Sodražica, narekuje, da čas te transportne inovacije v resnici šele prihaja.

»V izjemno čast mi je, da sem dobil priložnost, da ustvarim ta video. Izzivi so vedno dobrodošli pri ustvarjalnem razvoju in to futuristično prevozno sredstvo me je potisnilo čez lastne meje. Pogledal sem video izdelke, ki so bili že narejeni s »hoverboardom« in jih skušal preseči. Zelo sem ponosen in menim, da nam je prav v Sloveniji z Robbom ter izjemno ekipo nadarjenih in predanih ljudi to tudi uspelo,« je o videu, ki je nastal v eni noči, za njim pa skrivajo ure in ure treningov, povedal kreativni vodja videa Željko Božić.

Hoverboard_dance_ION__1459440253_28230

Ob nakupu kateregakoli modela Robba v spletni trgovini na robbo.si lahko pod kodo loveeva10 koristite 10% popust.

Več o električnih rolkah Robbo na povezavi http://robbo.si/

Plesalci in akrobata v videu nosita oblačila modne hiše Ikona

Video: Nikola Janušić

You Might Also Like