Beauty

Naj se sveti, naj se sveti!

05/11/2016

Poletje se je končalo z eksplozijo barv v naravi, ki se kažejo tudi v lepotnih trendih. Umirjeni odtenki narave so na police dm prodajaln prinesli tudi polno novih trendov in novo znamko ličil TREND IT UP pod sloganom Bodi glas, ne odmev. Kolekcije ličil s skrbno izbranimi barvami in inovativnimi izdelki poudarjajo osebni slog in individualno lepoto za vse ženske, ki se ne podrejajo lepotnim zapovedim. Nekaj izdelkov iz kolekcije sem preizkusila tudi sama in bila navdušena. Še posebej me je prepričal osvetljevalec Natural Radiant Highlighter. Zakaj? Najbrž ste že slišale, da je letošnji velik lepotni trend strobing. Gre za ultra sijoč videz kože, ki ga dosežemo z nanašanjem osvetljevalca vzdolž zgornje linije lične kosti, nad in pod obrvjo, na sredino nosu in nad spodnjo in zgornjo ustnico ter na notranji rob oči. Pri tem je pomembno, da osvetljevalec dobro zabrišemo in dosežemo radiaktivno sijočo kožo.

Nekatere modne dame se nad tovrstnim ličenjem navdušujejo le za večerne priložnosti, nekatere se rade posvetijo v vsakem trenutku dneva. Med slednje spadam tudi sama, saj se mi zdi, da koža s takšnim načinom osvetljevanja resnično zasije v vsej svoji polnosti prav pod dnevno svetlobo. Podala sem se na lov za osvetljevalcem, jih preizkusila kar nekaj, a tega, kar mi ponuja izdelek iz linije TREND IT UP, nisem dobila nikjer. Če sem iskrena, nisem imela namena pisati objave o osvetljevalcu na blogu, a to je izdelek, ki ga preprosto moram deltii z vami, drage moje sledilke. Vsekakor svetujem nakup tega lepotnega sladkorčka! Saj veste, bliža se veseli december, ko bo “shimmery look” še posebej dobrodošla začimbica vsakega ženskega videza.

Nosim:

Plašč Barbara Repinšek

img_9183img_9184

Foto: Ana Gregorič

You Might Also Like

 • Mateja 05/11/2016 at 4:01 pop

  Zelo lep make up; Bi lahko izvedela še za ostali make up, šminko oz.glos, mascaro in puder kateri so? Vnaprej hvala in lp.

  • Love, Eva 07/11/2016 at 7:00 dop

   Mateja, hvala <3 Ostali izdelki, ki jih nosim, so: Paleta senčil Freedom Vintage Doll iz Ličila.si (uporabljam jo za senčenje oči in oblikovanje obrvi), maskara Rimmel London Scandaleyes, puder Max Factor Miracle Touch, šminka Artdeco (svinčnik in preko njega prozoren svetlikajoč gloss)

 • Mateja 09/11/2016 at 10:51 dop

  Poskusila osvetljevalec, čudovit je, res hvala za nasvet. Za malo denarja dobiš res kvaliteten izdelek.Kakšni takšni nasveti so več kot dobrodošli .Si morda že poskusila Beyu znamko iz Dm? Tudi zelo dobra, njihovi pudri, mascare in tudi svinčniki za ustnice …trenutno imam Beyu color touch 61 in je krasen. Mika me tudi njihov puder s hialuronsko kislino. Lep dan, Mateja

  • Love, Eva 10/11/2016 at 2:52 pop

   Mateja, krasno! Sem res vesela, ko to slišim! Od Beyu pa nisem še nič preizkusila – morda bom puder, saj mi ga zmanjkuje in rabim nekaj novega. Hvala za nasvet tudi tebi. Lep pozdravček, E.