Beauty

Mojih 6 najljubših lepotilnih izdelkov

17/01/2016

V zadnjem času sem že nekajkrat prejela vprašanje, kaj najraje uporabljam v svoji vsakdanji negi kože. Z njo namreč resnično nimam težav, a za to se lahko hvalim disciplinirani rutini že od zgodnjih najstniških let. Ne mineta jutro ali večer, da si ne bi očistila svoje kože. Zdi se mi, da je to najmanj, kar lahko storim za svojo kožo in čiste pore. Do nedavnega sem bila prepričana, da so takšnega prepričanja čisto vse ženske, pa temu ni tako. Marsikateri se v jutranjem hitenju ali večerni utrujenosti preprosto ne ljubi odstraniti ostankov ličil. Na srce polagam vsem, da si vzamejo tri minute na dan in ne izpuščajo tega pomembnega koraka. Seveda za to vsakodnevno rutino uporabite primerne izdelke. Sama sem v zadnjih nekaj mesecih povsem navdušena nad čistilnim micelarnim oljem Vichy, ki ličila, tudi trdovratno maskaro, super odstrani, kože pa ne izsuši, pač pa jo zmehča in navlaži. Izvrstno, prav zares!

FullSizeRender__1453048837_19911

Ko očistim kožo, ob liniji trepalnic v zadnjem mesecu nanašam Lux Factor Eyelash Serum za rast trepalnic. Gre za najbolj čisto, varno in naravno formulo za rast trepalnic na našem tržišču. Brez nadležnega pekočega občutka in draženja oči ter brez neželenih stranskih učinkov je terapija s serumom za rast trepalnic Lux-Factor Eyelash primerna tudi za najbolj občutljive oči. Kombinacija skrbno izbranih naravnih in klinično testiranih sestavin v serumu dokazano deluje stimulativno na rast trepalnic že v foliklu. Hkrati ustvarja tanek sloj zaščite, zaradi česar se trepalnice manj lomijo in manj izpadajo. 100 % učinkovita inovacija že v 2-4 tednih pomaga do gostejših, daljših, temnejših in polnejših trepalnic, deluje pa tudi na obrveh. Priznati moram, da sem tudi sama že po nekaj dneh uporabe seruma opazila, da so moje trepalnice bolj sijoče, kompaktne, elastične in ne izpadajo več. Priporočam nakup! Opravite ga lahko TUKAJ.

Vsako jutro si naredim tudi makeup. Ne da sem od njega odvisna, ampak preprosto menim, da je to dodana vrednost nas, žensk. A ni krasno,  da se lahko vsako jutro polepšamo? Sprva sem si na obraz nanašala pudre, potem sem začela z BB kremo in uporabo pudrov povsem zanemarila. Zadnjih nekaj tednov pa uporabljam Artistry Exact Fit Beauty Balm Perfecting Primer, prečudovito in izredno nežno BB kremo za popoln “no make up” videz. Krema z zaščitnim faktorjem 35 neopazno skrije nepravilnosti, matira polt in zmanjša videz razširjenih por. Učinek je sijoč in zdrav, naraven videz kože. Težko bo kak izdelek premagal tega.

Na dnevnem nivoju uporabljam tudi mineralno vodo La Roche Posay. Mnogi me sprašujejo, zakaj. Kaj je takšnega na tej vodi, češ da jo oni uporabljajo le poleti za osvežitev na plaži. Jaz pa takrat v resnici še najmanj. Takrat me osveži morje. Vsako jutro vodico namreč uporabljam namesto pudra v prahu, saj je njen efekt podoben, le precej lažja je za kožo in pore. Ko nanesem zgoraj omenjeno BB kremo, po njej popršim mineralno vodo in jo z gobico potemptam v kožo. BB krema se na ta način še lepše stopi s kožo in utrdi njeno obstojnost.

Potem pa so tukaj še lasje … Najbrž poznate situacijo, ko vam lasje zrastejo do določene dolžine, potem pa se vam tako cepijo, da jih enostavno morate postriči? Tudi sama sem se neprestano soočala s to grozo in nikakor nisem prišla do lepih, sijočih, dolgih las. Vedela sem, da na trgu obstaja izdelek Moroccanoil, ampak vanj nisem verjela. Nejeverni Tomaž, pač. Rekla sem si, da bom ponovno preplačala kozmetični izdelek in bila potem nad njim razočarana. A temu ni tako! Od kar uporabljam to olje na konicah las po vsakem pranju, so lasje resnično lepši. Še večji učinek pa olje pusti, če si ga v debelejšem nanosu za eno uro nanesem pred umivanjem. Njegova cena 42 eur je upravičena in investicija se obrestuje.

In za konec je tukaj še parfum. Imam jih ogromno in seveda večina njih diši odlično. Mugler, Cartier, Calvin Klein, Escada, Cavalli, Chloe, Bvlgari … jasno, da so to imena, od katerih se pričakuje najboljše, ampak mnogi s(m)o bili skeptični nad lansiranjem parfuma Rebeke Dremelj. Bomo res dišali po njej? Hmm, jaz že vse od 16. septembra, torej od dneva lansiranja dišave My Spirit by Rebeka, dišim po tej cvetno-orientalsko-lesni dišavi, v kateri se bohotijo romantična vanilija, eksotičen jasmin in osvežujoči citrusi s sladko pomarančo v ospredju. Verjamem, da parfum poznate, v kolikor ga ne, pa si ga lahko naročite TUKAJ. Sama ga najraje uporabljam na oblačilih, saj se na njih res lepo razvija in je obstojna več dni.

Katere izdelke pa najraje uporabljaš ti? 🙂

You Might Also Like