Beauty

Moj trenutek dneva: Večerna negovalna rutina

14/01/2019

Ne glede na to, kako rada imam svojega otroka in moža in kako zelo rada preživljam čas z njima, so določeni trenutki v dnevu, ki jih rada preživljam sama v svojem zenu. Ta trenutek, ko ustvarjam ta blog zapis in pijem svojo prvo jutranjo kavo, v stanovanju pa se razlega ena sama tišina, mi je recimo nadvse drag. Paše mi! Nikakor pa ne dam niti trenutkov pred spanjem, ko se za nekaj minut zaprem v kopalnico in v kopalni kadi s sebe sperem vse probleme iztekajočega se dne, se osvežim, kožo nahranim z meni ljubimi izdelki in se, zavita v razvlečeno pižamo, prisvaljkam v dnevno sobo, kjer s skodelico čaja na kavču pod odejo zaključim dan. Če imam to, sem precej srečna, neverjetno hvaležna in veliko lažje delujem.

Naj se vrnem nazaj v kopalnico. Preden sem dobila otroka, sem vedno rekla: naj si bo reč še tako naporna, ne bi rada povsem pozabila nase. Še naprej želim biti urejena, si vsakodnevno nanesti na obraz nekaj ličil in jih zvečer skrbno odstraniti, kožo pa negovati s prijetno dišečimi, negovalnimi izdelki. Od tega nisem odstopala in ne odstopam, pa čeprav bi bilo kdaj veliko lažje obraz sprati pod vodo, ga obrisati v brisačo in odvihrati s kopalnice rekoč: “Takšna kot sem, sem čisto ok!” In kaj je tisto, kar me vsak večer prijetno osveži, mi, čeprav sem utrujena, povrne kanček energije in me pospremi v prijeten spanec? Najprej obraz očistim z nežnim in neagresivnim čistilnim gelom FrezyDerm Mild Wash Liquid (enkrat tedensko ga zamenjam s čistilnim pilingom FreyDerm Facial Scrub), ki učinkovito odstranjuje ličila (celo maskaro) in druge nečistoče, hkrati pa kožo pomirja in vlaži. Čiščenju kože sledi nanos revitalizacijskega seruma FrezyDerm Revitalizing Serum, ki deluje proti staranju in povečuje učinek delovanja nočne kreme. Sledi nanos nočne kreme FrezyDerm Night Force A+E, ki ščiti kožo pred zunanjimi vplivi, se zahvaljujoč lahki teksturi takoj vpije in zagotavlja hidracijo kože ter deluje na najgloblje znake staranja. V večerni negi nikoli ne izpustim nanosa balzama za oči FrezyDerm EyeBalm, ki aktivira mikrocirkulacijo v očesnem predelu, obnovi elastičnost ter zmanjšuje temne kolobarje in znake utrujenosti kože okrog oči.

Skočim še pod tuš in s seboj vzamem kar čistilni gel FrezyDerm Mild Wash Liquid, ki sem ga uporabila že za čiščenje obraza. Izdelek se namreč lahko uporablja tudi kot gel za tuširanje in glede na to, da imam suho kožo, mi njegovo nežno delovanje izredno paše. Po tuširanju kožo po telesu namažem z vlažilno emulzijo FrezyDerm Christialen, ki kožo nahrani, hidrira in obnavlja njeno naravno ravnovesje. Formula je obogatena z mandljevim oljem in vitaminom F, ki ščitita kožo pred onesnaženjem iz okolja in nečistočami. Tako kot vsi FrezyDerm izdelki, me tudi ta navdušuje zaradi nevsiljivega vonja in lahke teksture, ki se nemudoma vpije v kožo, koža pa po nanosu ni mastna, pač pa svilnato mehka, dobi zdrav sijaj, jaz pa se počutim prijetno sveže.

Grška kozmetika FrezyDerm je, torej, tista, h kateri se vračam znova in znova in trenutno zapolnjuje vse predalčke in poličke v kopalnici. Morda se moja večerna negovalna rutina sliši komplicirana in vsebuje občutno preveč izdelkov, ampak ko človeku enkrat zleze v kožo, prisežem, da vse skupaj ne vzame več kot 10-12 minutk. Dodana vrednost? Embalaža kozmetike je čudovita, elegantna, nevsiljiva, pravi okras kopalnice. Čistka desetka!

V kolikor bi želela preizkusiti izdelke FrezyDerm, ti na sledeči povezavi nanje ponudim 15% popust s kodo FREZYDERM+EVA15: moja-natura.com

Foto: Nike Koležnik

You Might Also Like