Beauty

1, 2, 3 make-up: Bolj preprosto ne gre!

21/08/2019

Trenutno sem na počitnicah in to je čas, ko tudi koži dovolim, da si malce spočije od vsakodnevnih “naporov” in nošenja popolnih make-upov. A ker sem ena izmed tistih oseb, ki se tudi za poležavanje na plaži rada malce nališpa, za boljši občutek, sem se odločila, da danes s teboj delim, kako je pravzaprav videti moj vsakodnevni make-up na morju. Gre za nekaj sila preprostih korakov in za uporabo zares majhne količine lepotilnih izdelkov.

Če sem iskrena, sem pred odhodom na morje brskala za vročimi poletnimi make-up trendi in zasledila, da so številne modne hiše za najbolj trendovski videz poletja postavile make-up s poudarjenimi, rahlo razmršenimi obrvmi, rahlo osenčenim obrazom, nežno poudarjenimi trepalnicami in sočnimi, sijočimi ustnicami. Prav razveselila sem se, saj je to videz, ki mi še posebej ustreza.

Kaj se, torej, skriva v moji potovalni torbici z dekorativno kozmetiko? Sprva si na obraz nanesem debel sloj kreme z zaščitnim faktorjem, nato ten poenotim z lahko mineralno podlago Vichy MineralBlend in vse skupaj zmatiram z istoimenskim tribarvnim pudrom v kamnu. Za oblikovanje obrvi uporabim paletko senčk za oči I Heart Revolution Brows Kit, ki je zares super potovalni izdelek, saj vsebuje še mini ogledalce, čopič in pinceto. Obliko obrvi utrdim z gelom v maskari za oblikovanje obrvi Rimmel Wonder’full Brow. Izdelek, brez katerega preprosto ne gre in ima v moji torbici zares ljubo mesto, pa je Maxfactorjev kremni bronzer. Nadenem si ga na lička, z njim posenčim obraz in ga uporabim celo za senčenje oči. Všeč mi je, ker nekako poudari zagorelost in se na soncu čudovito posveti. Oči uokvirim s črno vodoodporno maskaro za volumen Rimmel Wonder’Luxe. Ustnic si za na plažo ne šminkam. Uporabim le balzam z zaščitnim faktorjem Elizabeth Arden, ki sem ga predstavila že v tej objavi, za večerne sprehode po mestu pa za pljusk sočnosti poskrbi nežna šminka v odtenku hibiskusa znamke Clarins. Tale mi je še posebej všeč, saj se čudovito sveti, ustnic ne lepi, pač pa jih vlaži in neguje, zaradi česar so videti polnejše.

Celoten videz, ki sem ga ustvarila z izdelki iz spletne trgovine notino.si, si lahko pogledaš preko sledečega IGTV-ja: https://www.instagram.com/tv/B1ajqS5HhgH/?igshid=878z6syoa96i

Foto: Tina Medvešček

You Might Also Like